Gestructureerde Triage bij spoedeisende psychiatrie Amsterdam

Een triagist bepaalt via de telefoon met hoeveel spoed een patiënt onderzocht en behandeld moet worden. Vervolgens bepaalt de triagist de beste wijze waarop de hulp ingezet wordt. Een goede triage is dus reuze belangrijk. Ieder jaar organiseert de De Nederlandse Triage Standaard (NTS) een groot congres voor zo’n 500 vakgenoten.

Tijdens het congres 2018 was er een verkiezing voor het beste Triage Idee 2018. Wij zijn gevraagd door De Nederlandse Triage Standaard (NTS) om voor iedere genomineerde een begeleidend filmpje te maken. Hier ziet u het winnende idee. Een idee om winst te maken in de aanrijtijden bij acute psychiatrie.

Zie verder nog de presentatie van de andere ideeën en de aftermovie.

DE 3 NOMINATIES VAN HET BESTE TRIAGE

IDEE 2018

Deze video was een video-instart op het congres waarna de mensen in de zaal hun stem konden uitbrengen.

Tijdens het congres produceerden en verzorgden wij de video en audio-instarts.

 

 

 

 

AFTERMOVIE NTS CONGRES 2018

 

Deze video geeft een sfeerimpressie van het event.

Een aftermovie is een mooie marketing tool om je deelnemers aan het congres in een mail nog een keer te herinneren aan het congres en alvast de volgende in hun agenda te laten zetten. De doelgroep kan de aftermovie delen onder collega’s om zo meer exposure te genereren.

 

 

 

 

TEASER VOOR NOMINATIE HET BESTE TRIAGE IDEE 2018

Vooraf aan het congres hebben we deze teaser gemaakt om de doelgroep op te roepen mee te doen aan het beste triage idee 2018.