Scholing spreekuurondersteuner huisarts

Dokh uit Alkmaar verzorgt nascholingen voor zorgverleners in de eerste lijn.Samen met Leerpunt Koel uit Zwijndrecht organiseren ze de scholing SOH (spreekuurondersteuner huisarts), waarin assistenten/praktijkondersteuners leren een aantal klachten in de huisartsenpraktijk of op de huisartsenpost zelfstandig af te handelen.

Wij zijn gevraagd om hier een promo voor te maken deze zal worden ingezet op de website, social media en andere uitingen. Zie hier het resultaat.

NOTE: Aan het eind van de video hebben we een link gemaakt zodat de kijker na het zien van de promo rechtstreeks naar de desbetreffende site kan voor meer informatie.

Ook hebben we een aantal testimonials gemaakt die het nut en de voordelen van de scholing bevestigen, scrol hiervoor naar beneden.

Deelnemers over de scholing

We hebben een aantal deelnemers gevraagd hoe zij de scholing ervaren.

Positieve ervaringen zijn een prima marketingtool om je product te promoten. Beelden zijn hier bij uitstek het meest geschikte middel.

 

 

 

 

Manager over de scholing

Door een positieve reactie van het management, krijgt deelname aan de scholing nog meer draagvlak.

 

 

 

 

Monique vertelt over haar ervaring

Monique heeft de scholing afgerond en vertelt wat voor zinvolle bijdrage de opleiding voor haar in de praktijk betekent.